İZMİR KLASİK (İSVEÇ) MASAJI

İsveç masajı izmir, günümüzde klasik masaj olarak bilinir. Ve bu masaj için batı standardını temsil eden klasik bir tedavi yöntemidir. İsveç masajında ​​kullanılan beş ana teknik bulunur: okşama; yoğurma; sürtünme; vurma; titreşim. Tamamı da muhtemelen tipik bir masajı düşündüğünüzde aklınıza gelecek olan tekniklerdir.

İsveç Masajı Ne İşe Yarar?
İsveç masajı çeşitli masaj tekniklerini dolaşımınızı iyileştirmek, kaslarınızı yatıştırmak ve daha rahat hissetmenizi sağlamak için kullanırız. Karşıyaka Klasik (İsveç) masajı uygularken, kemik üzerinde yumuşak vuruşları ve vücudun daha hassas kısımları ve daha kalın kas kapsamının olduğu bölgelerde daha güçlü vuruşları kullanırız. Bu, basınç ayarı ile kişiyi rahatlamak için ideal bir masajdır. Sakinleştirici faydaların yanı sıra, İsveç masajının aşağıdakiler için iyi olduğu düşünülmektedir:

  • Toksinleri atarak kas gerginliğini hafifletmek;
  • Kandaki oksijen akışını artırarak dolaşımın iyileştirmek;
  • Bağları ve tendonları esnek tutmaya yardımcı olmak;
  • Duygusal ve fiziksel stresi azaltmak.

İsveç Masajından Ne Bekleyebilirsiniz?
Masajınız muhtemelen yaklaşık 60 veya 90 dakika sürecektir. Size özel olarak, soyunmanız ve biraz daha rahat etmeniz için yastıklı masaj masasının üzerinde uzanıp üzerinizi havlularla örtmeniz için zaman veririz. İzmirde masaj terapistlerimiz cildinizi tedavinizin başlangıcında değerlendirebilir ve cilt tipinize uygun esansiyel yağlar veya losyonlar seçebilir. Bunları, vücudunuzun bir bölümüne ve elde etmek istediğiniz şeye özgü bir dizi vuruş ve teknikle vücudunuza masaj ile uygular. Tedavi, vücudunuzun hassas alanlarını dikkate alır, bu nedenle rahat ve yatışmış hissetmenizi garanti ederiz.


GOOGLE